Inchiriere Balon cu aer cald, Zbor de agrement, zbor cu balonul, YR9003, zboruri publicitare !
Home Contact   

Placerea de a pluti, liber ca o pasare....

Zburati cu noi !!

   Zborul, visul si imaginatia, dorinta de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasarile, a devenit acum posibil si accesibil.

   Balonul cu Aer Cald ofera posibilitatea petrecerii timpului liber, impreuna cu prietenii, intr-un mod deosebit. Actiunile de team-building pot deveni mult mai atragatoare si deosebite.

  Balonul cu Aer Cald este o aeronava ce poate transporta de la 2 pana la 12 persoane sau aproximativ 500 - 1500 Kg. si care functioneaza prin incalzirea aerului din interiorul anvelopei cu ajutorul arzatoarelor care se gasesc in nacela acestuia (deasupra), sursa de combustibil fiind propanul.

   Zborul se desfasoara in conditii de siguranta, inaltimea la care se zboara putand fi de zero pana la 1000 metri sau chiar mai mult. Spre deosebire de alte aeronave, Balonul cu Aer Cald zboara la inaltimi si viteze foarte mici.

 

   Orele propice pentru zborul cu balonul sunt la rasaritul si apusul soarelui atunci cand atmosfera este calma iar privelistea foarte deosebita. Decolarea si aterizarea sau aterizarile, pentru ca putem face mai multe, sunt line si placute.

 

      Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite.

 

  Durata unui zbor este de aproximativ o ora dar, zborurile se pot desfasura si pe o durata mai mare de 2 ore. Dupa aterizare urmeaza o scurta ceremonie de botez, inmanarea diplomelor pentru cei care au zburat pentru prima data cu Balonul cu Aer Cald si bineanteles, "consfintirea" acestora cu un pahar de sampanie.

 

  Aeronava poate duce, in acelasi timp, reclama dumneavoastra, bannere, esarfe sau, poate lansa fluturasi publicitari si chiar parasutisti. Pe un banner puteti inscriptiona o cerere in casatorie sau un mesaj de dragoste. 

 

   PRETUL convenabil, datorita faptului ca poate fi impartit cu alte persoane, in cazul in care nu sunteti decat 1 sau 2 persoane.

  Noi va putem gasi coechipieri, pentru un pret optim. 

                      

                                            Va stam la dispozitie.   

 

                                Lasati-va purtati pe puful norilor !!

 

Cu deosebit respect,

Costel Bente                           

Tel. 0722.269.092                           

balon@rdslink.ro

balon@digi.ro

balon@balonro.ro