Home Foto Balon Contact

Balonul cu Aer Cald

Ce este un Balon cu Aer Cald ?

 • Este un mijloc inedit si eficient de promovare, de publicitate si reclama pentru afaceri si deasemenea, un mijloc de agrement. Este relativ nou in tara noastra iar in strainatate este frecvent folosit.

 • Un Balon cu Aer Cald Este o aeronava ce poate transporta de la 2 pana la 12 persoane sau aproximativ 500 - 1500 Kg. si care functioneaza prin incalzirea aerului din interiorul anvelopei cu ajutorul arzatoarelor care se gasesc in nacela acestuia.

 • Pentru a va forma o imagine mai clara va oferim si cateva date tehnice: inaltimea balonului - 26 - 32 m (inaltimea unei cladiri cu pana la 11 nivele), diametrul - 19 - 23 m, volumul - 3000 - 5500 mc., sarcina maxima 500 - 1500 kg., autonomie 4 ore, suprafata de expunere maxima - 6.9 m x 48 m. (326 mp.), numar pasageri 2 - 12.

Realizari si proiecte.

 • Echipa pe care o aveti la dispozitie si Baloanele cu Aer Cald sunt detinatorii unor recorduri nationale de inaltime si distanta , urmand ca in curand sa incerce atingerea si depasirea unor noi limite de inaltime si distanta. Acest fapt, va fi intens urmarit de presa si televiziune. Deasemenea, in acest an vom incerca stabilirea unui record de durata (circa 10 ore ) si de distanta ( circa 150 km. ), ocazie cu care balonul poate sa poarte bannere inscriptionate cu sigla sau motto-ul dumneavoastra , profitand astfel de o larga mediere prin presa si televiziune.

 • Stabilirea acestor recorduri ne va motiva participarea la competitii numeroase si la incercari de doborare a unor recorduri mondiale.

Ce poate face Balonul cu Aer Cald pentru dumneavoastra ?

 • Aceasta aeronava prin dimensiunile sale impresionante, prin coloritul atragator al cupolei, prin spatiul enorm disponibil pentru publicitate si reclama precum si prin posibilitatile sale de a expune vizual mesajul publicitar atat in zbor la inaltime medie si mare, cat si prin ancorare la inaltime mica sau la sol, reprezinta un mijloc puternic de comunicare a mesajelor publicitare.

 • Aeronava poate afisa reclama dumneavoastra, bannere, esarfe sau poate lansa fluturasi publicitari si chiar parasutisti. Deasemenea poate executa filmari si fotografii aeriene sprijinand realizarea de albume si inregistrari video si poate efectua zboruri de agrementů Noi va stam la dispozitie.

De ce sa alegeti Balonul cu Aer Cald ?

 • Simpla prezenta a acestei aeronave in ambianta potrivita atrage o multime de privitori, de absolut toate categoriile sociale si/sau de varsta, impactul publicitar fiind maxim.

 • Este de mentionat efectul deosebit al flacarilor arzatoarelor, in interiorul cupolei, seara, acestea luminand, din interior,intr-un mod deosebit reclamele montate pe cupola.

 • Fara indoiala ca potentialii parteneri de afaceri sau consumatori, vor retine sigla firmei dumneavoastra, reclama produsului sau a serviciului afisate pe acest aerostat, acesta fiind scopul nostru comun.

 • Astfel, Balonul cu aer cald devine o piesa importanta in promovarea produselor, serviciilor sau a oricaror manifestari culturale, aniversare, sportive, expozitionale sau festivale si inaugurarii de centre de afaceri si comerciale in oricare zona a tarii, in punctele de maxim interes ale oraselor, in parcuri, targuri, piete, stadioane.

 • Suntem convinsi ca zonele de litoral si montane reprezinta principalele puncte de interes pentru dumneavoastra datorita numarului mare de turisti si compozitiei umane eterogene manifestand curiozitate si receptivitate maxima. Contactati-ne !

Dimensiunile standard ale banner-ului

 

 • Forma banner-ului este : trapez isoscel cu baza mare sus cu urmatoarele dimensiuni : B = 14.4 m ; b = 9.6 m ; H = 6.5 m ; suprafata S = 83 mp. Pe anvelopa balonului se pot monta 3 astfel de bannere. Deasemenea se pot monta si bannere de dimensiuni mai mici .

Concluzii

 • Totul depinde de optiunea dumneavoastra! Folosind un mijloc de reclama eficient vi se deschid noi perspective in afaceri iar imaginea companiei dumneavoastra are doar de castigat!

 • Credem ca propunerea de a va numara printre partenerii nostri in astfel de actiuni se incadreaza cu succes in standardele dumneavoastra de calitate, putand sa va faceti cunoscuti si prin aceasta noua activitate publicitara si sportiva, contribuind totodata la instalarea unei atmosfere propice cresterii cifrei afacerilor si propagarii imaginii dumneavoastra.

 • Speram intr-o colaborare interesanta si profitabila pentru toti cei ce sunt si vor fi angrenati in folosirea acestui

mijloc de zbor, agrement si publicitate .

Cu deosebit respect,

Constantin Bente
Tel. 0722.269.092

Home Foto Balon Contact