Home Contact   

Lasati-va Afacerile sa Urce Odata cu

 Balonul cu Aer Cald !!

 Zburati cu noi !!

 

  Balonul cu Aer Cald este un mijloc inedit si eficient de promovare, publicitate, reclama de afaceri si, deasemenea, de agrement. Este relativ nou in tara noastra, iar in strainatate este frecvent folosit.

  Un Balon cu Aer Cald, este o aeronava ce poate transporta de la 2 pana la 12 persoane sau aproximativ 500 - 1500 Kg. si care functioneaza prin incalzirea aerului din interiorul anvelopei cu ajutorul arzatoarelor care se gasesc in nacela acestuia (deasupra).

  Pentru a va forma o imagine mai clara, va oferim si cateva date tehnice: inaltimea balonului - 26 - 32 m (inaltimea unei cladiri cu pana la 11 nivele), diametrul - 19 - 23 m, volumul - 3000 = 5500 mc., sarcina maxima 500 = 1500 kg., autonomie 4 ore, suprafata de expunere maxima - 6.9 m x 48 m. (326 mp.), numar pasageri 2 - 12.

  Este potrivit pentru actiuni publicitare ale unor companii mari ca de exemplu : Unitati bancare, producatori de bere si bauturi racoritoare, posturi de radio si tv, actiuni sportive si oricare alte manifestari publicitare.

Ce poate face Balonul cu Aer Cald pentru dumneavoastra ?

Aceasta aeronava prin dimensiunile sale impresionante, prin coloritul atragator al cupolei, prin spatiul enorm, disponibil pentru publicitate si reclama, precum si prin posibilitatile sale de a expune vizual mesajul publicitar atat in zbor la inaltime medie si mare, cat si prin ancorare la inaltime mica sau la sol, reprezinta un mijloc puternic de comunicare.

  Aeronava poate purta reclama dumneavoastra, bannere, esarfe sau, poate lansa fluturasi publicitari si chiar parasutisti. Deasemenea poate executa filmari si fotografii aeriene sprijinand realizarea de albume si videocasete si poate efectua, in acelasi timp, zboruri de agrement

                      

 Click pentru contact !   

 De ce sa alegeti Balonul cu Aer Cald ?

Simpla prezenta a acestei aeronave in ambianta potrivita atrage o multime de privitori, de absolut toate categoriile de varsta, impactul publicitar fiind maxim.

  Este de mentionat, efectul deosebit realizat de flacarile arzatoarelor, in interiorul cupolei, seara, acestea iluminand din interior ca un urias lampion, reclamele montate pe cupola.

  Fara indoiala, potentialii parteneri de afaceri sau consumatori vor retine sigla firmei dumneavoastra, reclama produsului sau a serviciului afisate pe acest aerostat, acesta fiind scopul nostru comun.

  Astfel, Balonul cu Aer Cald devine o piesa importanta in promovarea produselor, serviciilor sau a oricaror manifestari culturale, aniversare, sportive, expozitionale sau festivale si inaugurarii de centre de afaceri si comerciale in oricare zona a tarii, in punctele de maxim interes ale oraselor, in parcuri, targuri, piete, stadioane.

  Suntem convinsi ca zonele de litoral si montane reprezinta principalele puncte de interes pentru dumneavoastra datorita numarului mare de turisti si compozitiei umane eterogene manifestand curiozitate si receptivitate maxima.

  Pretul pe ora de zbor sau ancorare scade, conform unei grile, in functie de numarul de ore cumparate. 

                              Dimensiunile standard ale banner-ului 

 

 

Forma banner-ului este : trapez isoscel cu baza mare sus cu urmatoarele dimensiuni : B = 14.4 m ; b = 9.6 m ; H = 6.5 m ; suprafata S = 83 mp. Pe anvelopa balonului se pot monta 3-4 astfel de bannere. Deasemenea se pot monta si bannere de dimensiuni mai mici .

Concluzii

  Totul depinde de optiunea dumneavoastra! Folosind un mijloc de reclama eficient vi se deschid noi perspective in afaceri iar imaginea companiei dumneavoastra are doar de castigat!

  Credem ca propunerea de a va numara printre partenerii nostri in astfel de actiuni, se incadreaza cu succes in standardele dumneavoastra de calitate, putand sa va faceti cunoscuti si prin aceasta noua activitate publicitara, sportiva si de agrement, contribuind totodata la instalarea unei atmosfere propice cresterii cifrei afacerilor si propagarii imaginii dumneavoastra.

  Speram intr-o colaborare interesanta si profitabila pentru toti cei ce sunt si vor fi angrenati in folosirea acestui mijloc de zbor si publicitar.

 

Cu deosebit respect,          Lasati-va Afacerile sa

Costel Bente                              Urce Odata cu

Tel. 0722.269.092             Balonul cu Aer Cald !!

balon@rdslink.ro

balon@digi.ro

balon@balonro.ro